Bestel nu, en haal na 10 minuten je eten op bij de foodtruck midden op camping Fazantenhof, u kunt niet zelf de afhaaltijd bepalen

Spelregels :

- Via deze website kunt u eten en drinken bestellen op camping Fazantenhof.

- U kunt niet zelf de afhaaltijd bepalen !

- De foodtruck staat op het midden van de camping ter hoogte van de speeltuin, naast het toiletgebouw. In het voor- en na-seizoen is de service alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend, in het hoogseizoen (1 juli-31 augustus) zijn wij van donderdag tot zondag geopend.

- Je kunt online bestellen en via Ideal betalen of aan de foodtruck te bestellen en mee te nemen er kan dan gepind of cash afgerekend worden. Dit omdat het een online restaurant is, een zogenaamde Dark Kitchen, een restaurant zonder zitplaatsen.

- De bereidingsduur van al onze producten nemen ongeveer 10 minuten in beslag, houd hier rekening mee bij het bestellen.

- Normaal gesproken gaan wij gelijk aan de slag met je bestelling en kan je het eten direct ophalen. Mocht dat door grote drukte niet lukken vragen wij je om genoegen te nemen met een geringe wachttijd bij de foodtruck, het is vakantie dus geen gehaast .....

- Mocht je dieetwensen hebben kan je die aangeven bij opmerkingen in de winkelwagen.

- Voor degene die het milieu een warm hart toedragen kunnen wij je eten ook meegeven op je eigen serviesgoed, we verpakken het eten op je eigen bord dan met aluminiumfolie. Gelieve dit wel aan te geven bij de opmerkingen !

- Als je het eten via ons, milieuvriendelijk, laat verpakken dringen wij er wel op aan om dit na het diner het weg te gooien in een vuilniszak of de afvalcontainers welke halverwege het grindpad staan. Hier geld afvalscheiding. Op de natuurcamping lopen s 'nachts dieren rond die gek zijn op etensresten, om overlast te voorkomen moet u dus de verpakkingen opruimen.

- Voor alle bestellingen geldt : geen betaling, geen eten. Mocht het komen door een storing in het betalingsverkeer of door trage financiële verwerking kunnen wij je vragen om een betalingsbewijs te tonen.

- Check altijd je bevestigingsmail van je bestelling die ons systeem je toestuurt via e-mail, er kan immers altijd wat fout gaan. Bij twijfel, kom gewoon even langs.

- Vanaf 1 juli 2023 gelden er nieuwe regels omtrent verpakkingen. Plastic verpakkingen worden extra belast en drankblikken krijgen een statiegeld merkteken. Dit heeft echter geen invloed op onze standaard prijzen, bij extra saus verpakkingen rekenen wij € 0,10 per verpakking.

- Bij het lege flessen inzamelpunt bij het toiletgebouw staat een container waar je de lege drankblikjes kan deponeren.

- Via WhatsApp, telefoon of E-mail worden geen bestellingen aangenomen ! Deze communicatiemiddelen staan slechts vermeld voor vragen buiten openingstijden. Tussen 17:00u en 20:00u wordt er niet op gereageerd op appjes, mail of telefoontjes.